Zenny Sunday // 15 april 2018

* SAVE THE DATE *

Zondag 15 april, een energieke dag vol inspirerende minilessen en leuke workshops. Een mooie kans om verschillende yogalessen te ontdekken en om geïnspireerd te raken van diverse workshops.Tot jezelf komen bij Yin-Yoga, een potje lachen bij Lachyoga, of lekker in de flow komen bij FlowYoga. En voor de kleine yogi’s onder ons, starten we deze dag met een lesje wobbelyoga.

Minilessen, workshops en relaxen

Tijdens Zenny Sunday kan je proeven van de verschillende lessen en workshops die bij OOAK Company aangeboden worden. Plof erna lekker neer op onze loungebanken of drink een lekkere kop verse thee om nog even te relaxen.

En het leuke is, deze dag is helemaal gratis! Je bent welkom van 11:00 – 16:00 uur. Benieuwd naar deze dag? Houd onze ‘evenementen’ pagina in de gaten voor meer informatie.