Flexwerken bij OOAK Company

Flexwerken met uitzicht

Yes, we kunnen eindelijk verklappen dat er flexplekken bij OOAK Company komen. Met uitzicht over de haven van Vlaardingen kunnen, naast onze ateliers, flexplekken natuurlijk niet uitblijven. 

Drie trappen omhoog en je zet je voeten op de Flex Floor. En wat een heerlijke sfeer hangt hier. Licht, ruimtelijk en gewoon ja, hoe zullen we het omschrijven? Cosy. Gezellig. Een plek waar je je thuisvoelt.

Jungle vibes

Een plek waar je het liefst heel de dag wil rondhangen. En dan kunnen we alvast verklappen, dat kan! De geur van vers gebrande bonen en omringd door een groene jungle aan planten, kan je je laptop openklappen en aan de slag. Pluk een verse bos munt voor je thee en vind jouw plekje op de Flex Floor. Elke dag een andere plek om te flexwerken. 

Flexwerken in een pand met geschiedenis

Nog een van de weinige echte rauwe plekjes van Vlaardingen: de Wilhelminahaven. Een gebied met een geschiedenis. Handel, industrie en visserij. De drie hoofdonderdelen van de Wilhelminahaven. En de sporen van deze geschiedenis die nog steeds zichtbaar zijn in de omgeving en de panden. Die je nog steeds kan voelen en soms zelfs kan ruiken. 

Een levendig scheepvaartgebied

Omringd door authentieke panden in hun nog originele staat en de binnenscheepvaart die dag en nacht doorgaat, is het uitzicht van de 4e fantastisch. De Wilhelminahaven is een van de drukste scheepvaartgebieden in de omgeving van Rotterdam. Schepen die in en uit varen. Geladen en gelost worden. Geboend en gepoetst worden. Om weer verder te kunnen naar hun volgende bestemming. Flexwerken met een uniek uitzicht. 

Inschrijven? Yes, leuk! 

Bureaus? Check! Lekkere koffie? Check! Planten in overvloed? Check! Een inspirerende plek? Check, check, dubbelcheck! Op dit moment sta je vast te popelen om je tas in te pakken en richting de Wilhelminahaven te vertrekken. Helaas pindakaas, nog eventjes wachten. De flexplekken zijn vanaf de zomer 2020 te huur!

Informatie of alvast inschrijven? Dat kan natuurlijk wel! Stuur een mailtje naar info@ooakcompany.com. of neem contact op met Rebecca via 06 21868323.

De start van OOAK Company

Waar het allemaal begon

Nico Klein en Gonny Kruisdijk, twee levensgenieters pur sang. Met in het bezit van ‘De Pastorie’, een Bed and Breakfast in Cussy-en-Morvan in Frankrijk, leefden wij de droom van velen. Maar begin 2016 begint het te kriebelen en gaan wij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Wat voor uitdaging? Dat staat nog open. Waar? Bij voorkeur Nederland. Eisen? Genoeg ruimte om veel ideeën uit te kunnen werken.

OOAK Company

Welkom bij OOAK Company

In een oude haringdrogerij aan de havens van Vlaardingen komen creativiteit en ambacht samen. In een pakhuis van 1300 vierkante meter creëren we één groot walhalla voor creatievelingen, jonge ondernemers, partygangers, yogi’s en healthyfreaks.

Knus, comfortabel en vooral beregezellig. Dat is OOAK Company. Het is als thuiskomen. Lekker neerploffen op een van de chesterfields of een bakkie aan de lange leestafel. Bij OOAK Company kan het allemaal. En een leuk weetje, alles bij ons is uniek. Vandaar de naam ‘One Of A Kind’.