OOAK Company. A One Of A Kind Company. En dit is echt waar we voor staan. We houden van uniek. Van anders dan anders. En vooral van authentiek. Mensen die dicht bij zichzelf staan. Mensen die dromen hebben en dit niet alleen als dromen zien. Maar als realiteit. Mensen die leven. En dan bedoel ik echt leven. Die hun hobby’s verkiezen boven nog meer werken. Die de sprong durven te wagen om hun grote droom waar te maken. Ook al is het soms spannend en eng. Gewoon doen. Dat is waarom we hier op aarde zijn. Om te doen. Te genieten. Om ons steentje bij te dragen. Ook al is het nog zo klein of nog zo weinig op dat moment. Je draagt altijd iets bij aan het grotere geheel.

We willen een plek zijn waar we willen inspireren en waar mensen kunnen creëren. Waar mensen echt zichzelf kunnen zijn en zich kunnen laten gaan. Niks is te gek en alles is mogelijk. ‘Denk groot!’ Dat zijn de woorden die Nico altijd en overal tegen iedereen zegt. Denk groot, denk groter en nog groter. En verspreid het de wereld in. Houd het niet voor jezelf. Maar deel het met anderen. Deel je ideeën, deel je dromen en doe alsof je ze al bereikt hebt. Dan is de kans veel groter dat je dromen uitkomen. Een leuke mindset, niet?

Wij zijn Nico Klein en Rebecca Klein. Vader en dochter. En samen zijn wij de eigenaren van OOAK Company. Hoewel we Nico vaak de klusjesma noemen en Rebecca de grote baas (voor de grap), doen we eigenlijk alles samen. Zo verzinnen we alles zelf, verbouwen we alles zelf en creëren we alles zelf. We zijn gek op recyclen en proberen daarom zo veel mogelijk natuurlijke producten te gebruiken en te hergebruiken. Zo komt ongeveer de hele inboedel van OOAK van de kringloopwinkels vandaag, kochten we op brocantes in Frankrijk of kregen we van vrienden en bekenden. Zo komt eigenlijk alles ‘vanzelf’ op ons pad.

We riepen om oud hout en zo kwamen een paar weken later de buren met oude houten restanten die nog gepaard waren gebleven tijdens de brand van de buurpanden. Even later kwamen de achterburen met tientallen mega grote houten kisten die klaar waren voor de brandstapel. We haalden ze uit elkaar en creëerden hier twee plafons van en bijna alle ateliers op de tweede verdieping. We gebruikten oude deuren en houten planken voor de deuren van de ateliers. En hebben van oude kasdelen een look-a-like metalen frame op de Flex Floor gemaakt. We zijn een voorstander van hergebruiken en proberen door middel hiervan mensen te inspireren.

<span>%d</span> bloggers like this: