Twee verdiepingen vol passionele jonge ondernemers die hun droom najagen.

OOAK Company is een samensmelting van kunstenaars, creatievelingen en ambitieuze ondernemers. Een fijne community op een unieke plek.

Een walhalla voor creatievelingen pur sang

Van fotografen tot schrijfsters en van tassenontwerpsters tot suikerspin-artist. Bij OOAK Company is niks te gek. Sterker nog, hoe gekker, hoe beter. Dus kom maar op.

Op zoek naar een ruimte?

Ben jij nog op zoek naar een ruimte op een inspirerend plek in een gaaf pand? Dan ben jij op zoek naar een ruimte bij OOAK Company.

Parkeerplek? Check! Koffie en thee? Check! 24/7 beschikbaar? Check! Inspirerende locatie? Check-check-dubbelcheck.

OOAK Café

Gezellig lunchen aan de lange tafel, even neerploffen op de Chesterfield of een een kleine koffie-pauze in de zithoek. Het OOAK Café is een heerlijke plek voor een pauze. En deze krijg je er gewoon helemaal bij. Tenminste, als deze beschikbaar is natuurlijk. Het OOAK Café mag je gebruiken om even bij te tanken en om afspraken te ontvangen. Vergaderingen of meetings? Voor huurders is de ruimte voor een prikkie per uur af te huren.

Serieuze gedeelte

Omdat er zo nu en dan plekjes vrij komen of ruimtes bijkomen, kunnen we niet precies zeggen welke ruimte nu beschikbaar is. Wel kan je natuurlijk altijd even contact opnemen voor meer informatie. Geef een belletje of mail ons voor meer informatie: Rebecca Klein – 06 21868323 // info@ooakcompany.nl

Helaas pindakaas zijn we niet altijd even aanwezig bij OOAK Company. Dus geen zin om voor een dichte deur te staan? Laat het toch even weten wanneer je eraan komt, dan ben je natuurlijk altijd hartstikke welkom.

%d bloggers like this: