Flexwerken in een authentiek pakhuis aan de havens van Vlaardingen

Drie trappen omhoog en je zet je voeten op de Flex Floor. En wat een heerlijke sfeer hangt hier. Licht, ruimtelijk en gewoon ja, hoe zullen we het omschrijven? Cosy. Gezellig. Een plek waar je je thuisvoelt.

Een plek waar je het liefst heel de dag wil rondhangen. En dan kunnen we alvast verklappen, dat kan! Neem plaats aan de grote tafel om in alle rust te werken, gezellig te lunchen of om even bij elkaar te komen voor een bespreking. Pluk een verse bos munt voor je thee en vind jouw plekje op de Flex Floor.

Flexwerken in een pand met geschiedenis

Nog een van de weinige echte rauwe plekjes van Vlaardingen: de Wilhelminahaven. Een gebied met een geschiedenis. Handel, industrie en visserij. De drie hoofdonderdelen van de Wilhelminahaven. En de sporen van deze geschiedenis die nog steeds zichtbaar zijn in de omgeving en de panden. Die je nog steeds kan voelen en soms zelfs kan ruiken.

Flexwerken in een levendige haven

Omringd door authentieke panden in hun nog originele staat en de binnenscheepvaart die dag en nacht doorgaat, is het uitzicht van de 4e fantastisch. De Wilhelminahaven is een van de drukste scheepvaartgebieden in de omgeving van Rotterdam. Schepen die in en uit varen. Geladen en gelost worden. Geboend en gepoetst worden. Om weer verder te kunnen naar hun volgende bestemming. Flexwerken met een uniek uitzicht.

Inschrijven? Yes, leuk!

Bureaus? Check! Lekkere koffie? Check! Planten in overvloed? Check! Een inspirerende plek? Check, check, dubbelcheck! Op dit moment sta je vast te popelen om je tas in te pakken en richting de Wilhelminahaven te vertrekken. Helaas pindakaas, nog eventjes wachten. De flexplekken zijn vanaf de zomer 2020 te huur!

Informatie of alvast inschrijven? Dat kan natuurlijk wel! Stuur een mailtje naar info@ooakcompany.nl. of neem contact op met Rebecca via 06 21868323.