Op zoek naar een knusse en vooral beregezellige ruimte? Voor een feestje, verjaardag, borrel, vergadering of meeting? Yes, dan ben jij op zoek naar het OOAK Café!


Een heerlijke, vintage huiskamersetting. Voor elk moment van de dag. Het OOAK Café is te huur voor borrels, verjaardagen, feestjes of gewoon omdat je iets te vieren hebt.

Zakelijk huren? Geen probleem. Het OOAK Café verhuren we ook voor afspraken, bijeenkomsten, presentaties en vergaderingen.

Op de benedenverdieping is 120 vierkante meter pakhuis omgetoverd tot het heerlijke OOAK Café met een comfi huiskamersfeertje. Neerploffen op één van de Chesterfield banken? Borrelen aan de lange eetkamertafel? Of lekker hangen aan de bar? In het OOAK Café kan het allemaal.

Bring your own food & drinks

Vul de bar zelf met heerlijke hapjes en drankjes en maak er een onvergetelijke dag of avond van! Bij OOAK Company heb je de mogelijkheid om zelf alles mee te nemen. Geen keukenprinses? Vlaardingen en omstreken heeft genoeg leuke cateringbedrijven die je kan inhuren.

Meer weten over het OOAK Café?

We combineren originele houten details van het pakhuis met industriële en brocante materialen afkomstig uit Frankrijk, wat zorgt voor een knusse en comfortabele sfeer. Een kenmerkend detail en een leuk weetje: alles in OOAK Company is uniek.

Het is vooral de sfeer die er hangt. Het heerlijke huiskamersfeertje, waar je je meteen op je gemak voelt. Moeilijk in woorden uit te leggen. Een goede reden om eens langs te komen.

Wie, wat, waar en wanneer?

Je krijgt van tevoren de sleutel, zodat je al je drankjes koud kan zetten en eventueel de verjaardagsslingers op kan hangen. Na het feest of de volgende dag neem je de spullen weer mee en maken wij de ruimte weer voor je schoon.

En wat gaat dit kosten?
Ja dat is een natuurlijk ook niet heel onbelangrijk. De kosten zijn verschillend per dag/avond:

Maandag t/m donderdag // avond : €350,-
Vrijdag en zaterdag // avond: €450,-
Zondag // overdag // avond: €350,-

Wil je de prijs weten van een ander tijdsblok of meer informatie hebben? Stuur even een mailtje naar: info@ooakcompany.nl of neem contact op met Rebecca Klein – 06 21868323.