We ♥ Vintage Market // 31 & 31 mei 2018

Ben jij een echte vintage freak?

Op 30 & 31 mei organiseert OOAK Company de 1e editie van de We ♥ Vintage Market. Twee avonden van 18:00 tot 22:00 uur kan jij op zoek naar jouw perfecte vintage items. Uitbreiding van je vintagecollectie of op zoek naar een unieke eye-catcher voor in huis? Yesss, it’s your lucky day of uhm evening!

Wat kan je allemaal verwachten? Hierbij in het kort: theepotten, glazen, vazen, manden, kasten, koffers, kisten, schalen, pannen, lepels, kandelaars en de coole vintage tassen van Bag To The Future. Oeps, en dan heb ik nog niet eens alles genoemd.

See you there!

Zenny Sunday // 15 april 2018

Een energieke dag vol inspirerende minilessen en leuke workshops. Een mooie kans om verschillende yogalessen te ontdekken en om geïnspireerd te raken van diverse workshops.

Tot jezelf komen bij Yin-Yoga, een potje lachen bij Lachyoga, of lekker in de flow komen bij FlowYoga. En voor de kleine yogi’s onder ons, starten we deze dag met een lesje wobbelyoga.

Tijdens Zenny Sunday kan je proeven van de verschillende lessen en workshops die bij OOAK Company aangeboden worden. Plof erna lekker neer op onze loungebanken of drink een lekkere kop verse thee om nog even te relaxen.

En het leuke is, deze dag is helemaal gratis! Je bent welkom van 11:00 – 16:00 uur.

High Wine // 17 februari 2018

Zaterdag 17 februari organiseert OOAK Company een ‘High Wine’ in het OOAK Café. Met heel veel gezelligheid, huisgemaakte hapjes en een dosis aan heerlijke wijnen.

Sweet & Salty

Rond het borreluur staat het OOAK Café volledig in het teken van lekker eten en overheerlijke wijnen. Wat kan je verwachten? Ambachtelijke, verse broden met vers bereide smeersels. Goedgevulde borrelplanken met een assortiment aan diverse kazen, charcuterie en borrelhapjes. Hartige muffins, diverse bladerdeeghapjes, gevulde champignons, in spek gerolde dadels en nog veel meer lekkers. Als afsluiter kan je een rondje lopen langs onze 'Sweet Bar' met tja, heeeel veel sweets. Van een notentaartje, tot pure chocolade popcorn en van zuurstokken tot appelblondies.

En een leuk weetje, wij werken met alleen verse producten en maken zoveel mogelijk zelf. Gewoon omdat we dit belangrijk vinden en omdat het ook nog eens veel lekkerder is!